Holdet bag ATS

ATS udvikler de mest intelligente trafiksystemer i verden.

Medstifter og Administrerende Direktør, Andreas Berre Eriksen

Andreas er datalog fra Aalborg Universitet og har det overordnede overblik. Andreas arbejdede under sin PhD med machine learning. Andreas har ansvaret for salg og økonomi.
andreas@at-systems.dk

Rasmus Lindholm, Administrerende Direktør

Rasmus er uddannet civil ingeniør fra Aalborg Universitet med speciale i Trafikledelse. Han har 15 års international erfaring med ITS indenfor salg, forretningsudvikling, projektledelse samt det politiske i implementeringen af ITS på tværs af grænserne i Europa. 

Jakob Haahr Taankvist, Medstifter og Teknisk Direktør

Jakob er teknisk direktør og hovedudvikleren af vores signalstyringsalgoritme. Jakob udvikler vores produkter, og søger for høj kvalitet. Jakob står for implementering af vores projekter og teknisk drift.

jht@at-systems.dk

Lars Rex Brohus, Projektleder

MBA i International Management. Arbejder med merkantil forretningsudvikling samt projektledelse. 

lrb@at-systems.dk

Svend Tøfting, Konsulent

Svend er ansat i salgsafdelingen og arbejder hovedsageligt med salg og markedsføring. Han var i 30 år ansvarshavende redaktør af fagbladet Trafik&Veje og har været formand for ITS Danmark i 12 år. Han har siddet i bestyrelsen for ERTICO – ITS Europe – i 6 år og tog initiativ til at få ITS Verdenskongressen til København i 2018. Blev i 2019 optaget i det prestigefulde ITS World Congress Hall of Fame – Lifetime Achievement Award for Europe.

st@at-systems.dk

Medstifter og Senior Rådgiver, Harry Lahrmann

Lektor i trafik på Aalborg Universitet. Harry har en både bred og dybtgående viden indenfor trafiksektoren herunder trafikteknik/signalregulerede kryds. Harrys rolle er dels en faglig sikring af koblingen mellem datalogi og trafik og den videre produktudvikling og dels et indgående kendskab til markedet.
hsl@at-systems.dk

Medstifter og Senior Rådgiver Data Scientist og Full , Kim Guldstrand Larsen

Ph.d. og Professor i datalogi på Aalborg Universitet. Kim er verdenførende forsker i datalogi og har stået i spidsen for adskillige store EU-projekter, og har bl.a. modtaget det prestigefyldte ERC advanced grant. Kims rolle er at sikre en høj produktkvalitet og vejlede i datalogiske aspekter af produktudviklingen.
kgl@at-systems.dk

Data Scientist, Full-Stack Developer, Samuel Nygaard

Datalog fra Aalborg Universitet med speciale i Database Technologies og Machine Learning. Samuel er lead udvikler på Traffic Board, vores avancerede monitorerings- og statistikplatform.
samuel@ambolt.io

Udvikler, Frederik B. Mathiesen

Frederik er udvikler, hovedsageligt på Traffic Board. Vores monitorerings- og kontrol software til vores intelligente signal styring.

frederik@ambolt.io

en_USEnglish
en_USEnglish