Holdet bag ATS

ATS udspringer af forskning på Aalborg Universitet. Forskningen fra universitetet bliver i ATS omsat til markedsmodne produkter som kan benyttes i virkeligheden. Målet for ATS er at udvikle de mest intelligente traffik systemer i verden.

Medstifter og Administrerende Direktør, Andreas Berre Eriksen

Andreas er datalog fra Aalborg Universitet og har det overordnede overblik. Andreas arbejdede under sin PhD med machine learning. Andreas har ansvaret for salg og økonomi.
andreas@at-systems.dk

Medstifter og Teknisk Direktør, Jakob Haahr Taankvist

Jakob er teknisk direktør og hovedudvikleren af vores sygnalstyringsalgoritme. Jakob udvikler vores produkter, og søger for høj kvalitet. Jakob står for implementering af vores projekter og teknisk drift.

jht@at-systems.dk

Medstifter og Senior Rådgiver, Harry Lahrmann

Lektor i trafik på Aalborg Universitet. Harry har en både bred og dybtgående viden indenfor trafiksektoren herunder trafikteknik/signalregulerede kryds. Harrys rolle er dels en faglig sikring af koblingen mellem datalogi og trafik og den videre produktudvikling og dels et indgående kendskab til markedet.
hsl@at-systems.dk

Medstifter og Senior Rådgiver Data Scientist og Full , Kim Guldstrand Larsen

Ph.d. og Professor i datalogi på Aalborg Universitet. Kim er verdenførende forsker i datalogi og har stået i spidsen for adskillige store EU-projekter, og har bl.a. modtaget det prestigefyldte ERC advanced grant. Kims rolle er at sikre en høj produktkvalitet og vejlede i datalogiske aspekter af produktudviklingen.
kgl@at-systems.dk

Forretningsudvikler og Organizer, Lars Rex Brohus

Organizer, Lars Rex Brohus
MBA i International Management. Arbejder med merkantil forretningsudvikling
lrb@at-systems.dk

Data Scientist, Full-Stack Developer, Samuel Nygaard

Datalog fra Aalborg Universitet med speciale i Database Technologies og Machine Learning. Samuel er lead udvikler på Traffic Board, vores avancerede monitorerings- og statistikplatform.
samuel@ambolt.io

Udvikler, Frederik B. Mathiesen

Frederik er udvikler, hovedsageligt på Traffic Board. Vores monitorerings- og kontrol software til vores intelligente signal styring.

frederik@ambolt.io

en_USEnglish
en_USEnglish